maanantai 31. joulukuuta 2012

aikaa vuodenvaihteeseen 36 tuntia!

36. uudenvuoden lupauksia (ja muita unelmia)

Se, joka päätti, että meidän asuinseudulla kouluun on palattava jo toinen päivä tammikuuta, oli ehkä pönttöpäisin karvakorva, jonka maa on päällään kantanut. Sitä mä nimittäin vaan, että viikon verran lomailua on ihan säälittävä määrä lukiolaiselle, joka puurtaa koulussa kahdeksasta neljään ja vielä siihen samaan syssyyn viettää koulumatkoihin puolisen tuntia aamuin illoin haisevassa bussissa eeässää kittaavien yläasteikäisten rikupetterien kanssa. Seisten. Ah kuinka mä odotankin kouluunpaluuta!

Mutta toisaalta: lomalomalomalomaLOMA! Onhan tässä nimittäin sitäkin ehtinyt nautiskella pienin siemauksin kuluneiden päivien aikana... Joulupäivä oli mun joulupatjalöhöilypäivä, jonka aikana imeskelin 200 sivua kielikuvia ja täydellisiä juonenkäänteitä ja söin mun joululahjaturkinpippurit. Tapanina oli serkkuja kylässä ja tänään pääsin leikkimään vieraiden lasten kanssa barbeilla (barbit lähti avaruuteen!) <3 Kahdesti onnistuin loman aikana sössimään kakun päälle tulevan suklaakuorrutuksen (pliis kertokaa joku, miten se tehdään oikeaoppisesti!) ja kaksi tuntia venasin ideaparkissa Panchon kanasalaattiani (ah täydellisyys, mutta sitä en tajua, miten siellä oli vaan jotain neljä työntekijää paikalla, vaikka ihan varmana tiesivät, että pyhien jälkeen porukkaa lappaisi tupaan ihan hullun paljon). Shoppailuseurasta kiitos kuuluu Jennalle ja vaatekaappini kartuttamisesta kiitän GinaTricottia. Neuleeseen rakastuin jo lähtemättömästi. ;)

ostoksia... <3
Haha, löysin tuossa muuten äsken päiväkirjan kätköistä listan uudenvuodentavoitteista, jotka vuosi sitten asetin vuodelle 2011. Oon näköjään luvannut laskea enemmän matikkaa ja hymyillä enemmän. En nyt sit tiiä, miten kumpikaan noista onnistui, mutta Nälkäpelin kävin katsomassa kaksi kertaa ja NaNoWriMon kirjoitin! Wohoo! Ja luin myös viisi ”oikeasti hyvää kirjaa” (=Lucian, Tuulen varjo, Legend, Ole luonani aina ja Vuonna 1984) ;D Sen sijaan huoneen seinät jäi maalaamatta, enkä vieläkään osaa tehdä ”kivoja kampauksia” itselleni.. :/ Sniif! Ehkä sitten ensi vuonna…

Ensi vuoden tavoitteisiin voisi kanssa iskeä sellaisen, että käy katsomassa ainakin viisi oikeasti hyvää leffaa elokuvissa, sillä oon vähän katsellut tuota ensivuoden leffatarjontaa ja wohoo kun sieltä on rantautumassa ulkomailta hyvännäköisiä leffoja Suomeen! (Oon kyllä ikuisesti katkera siitä, että Les Miserables ei ehtinyt Suomessa leffaan jouluksi. Amerikan isoin joulusesongin leffa ja me nähdään se Suomessa vasta tammikuussa. Argh!) Mut siis awws joku The Cloud Atlas tai Kultahattu tai Hobitin kakkososa tai Nälkäpelin kakkososa tai Vieras tai Ryan Gosling ja Emma Stone The Gangster Squadissa <3 (joo, tiiän – yritin pehmentää ton viimesen leffan hirveetä nimee käyttämällä englanninkielistä. ei se tosin oo paljon suomennostaan parempi :D)


Myös joululahjakirjat tulee kyllä pitämään huolen siitä, että ei ens vuonna tuu aika käymään pitkäksi.. Alimmaisena oleileva Satu Erosen "Kodittoman kuvapäiväkirja" on ihanin ikinä, Puolimatkan "Tiedekeskustelun avoimuuskokeen" pitäisi kuulua jokaisen suomalaisen elämänsä aikana lukemien kirjojen joukkoon ja Henulta saamaani "The Girl on the Cliff"iin oon jo jäänyt koukkuun... <3

Huomenna on sitten luvassa tähtisädetikkuja ja muita meininkejä. Herttaista vuodenvaihdetta itse kullekin ja nähdään ensi vuonna! ;)

PS. Mun wanhojen mekko tuli Amerikasta postissa perjantaina! Hii! Se on ehkä ihanin ikinä! 

Ei kommentteja: