sunnuntai 30. joulukuuta 2012

33 kauppaa kierrettynä - tuloksena mahtava shoppailusaalis

33. ylläty

Tää viikko on mennyt aika lailla samaan malliin kuin jouluviikot aiemminkin: syömistä, tv-sarjojen kattomista, kavereita, vähän ulkoiluakin ja shoppailua! Kävin tällä viikolla kaks kertaa Ideaparkissa shoppailemassa, torstaina Ullan kanssa ja eilen Saran, Hennun ja Hennun siskon kanssa.

Voi sitä ihmispaljouden määrää! Molempina päivinä oli paljon porukkaa, mutta erityisesti torstaina heti pyhien jälkeen. Sen lisäks, että kaupoissa sai vähän väliä yrittää löytää kiertotietä haluamalleen vaaterekille, ruokapaikoissa tuntu olevan kans ihan tosi pitkät jonot (ainakin niissä paikoissa, mitä harkittiin Ullan kanssa). Hylättiin Kotipizza melko pitkän jonon takia ja siirryttiin Pancho Villaan - siellä vasta pitkä jono olikin! Nooh, päätettiin jäädä odottamaan, koska sieltä saa tunnetusti niin hyvää ruokaa (tai no, Ulla ei ollut käynyt siellä aiemmin, mutta halus kokeilla paikan tarjontaa ja tais tykätä siitä ;)) Kaiken kaikkiaan meillä meni kolme tuntia siinä, että käytiin syömässä. Huh, aika kauan, mutta eipä se meitä haitannut. Sai vähän levähtää jatkuvalta kävelemiseltä ja rauhottua juttelemaan ja syömään :)

No, eilen sitten uudella kokoonpanolla liikkelle. Syömisestä selvittiin tällä kertaa nopeemmin, ja ihmisiäkin tais olla vähän vähemmän liikkellä. Ja se mitä otsikkoon tulee, yllätyin siitä, miten paljon löysinkään ostettavaa vielä toisena päivänä! Käytiin sellasissa kaupoissa, missä ei välttämättä torstaina Ullan kanssa jaksettu tai ehitty käydä, ja löysinpä jopa yhden neuleen New Yorkerista, jossa käytiin torstaina myös Ullan kanssa. Aikasemmin en vaan raaskinut ostaa sitä, mutta nyt oon kyllä tyytyväinen, että ostin myöhemmin!

Illalla raskaan shoppailun jälkeen linnotuin sohvalle tietokoneelle, ja hyvä kun silmät pysy ees auki :D Pitkän shoppailupäivän päätteeks oli kiva rentoutua käymällä saunassa ja syömällä kiukaalla laitettuja maisseja ja nakkeja. Oli kiva päivä (molemmat päivät oli)!

Saunailuun sisältyi myös hiusnaamio ja kuorintavoide :)
Tähän loppuun vielä kuva kaikista Muumi-tavaroista, jotka sain joululahjaksi :)

Ei kommentteja: