tiistai 25. joulukuuta 2012

25.luukku: joulun iloja

Aatto meni ja joulukalenterimme grand finale häämöttää. Tää päivä on sujunut lepposasti hyvän ruoan  ja perheen kera yhdessä pelaillessa ja sarjoja katsellessa. Mahtavaa, kun saa vaan rentoutua eikä tarvitse miettiä koulua tai stressata tulevasta opiskelupaikasta :)


mm superhyvää cookie jälkkäriä <3

Pieni jouluvinkki: kannattaa ehdottomasti hankkia veli jouluksi, joka on kokki. Tollaset jätskillä vuoratut lämpimät suklaa-pähkinä cookiet joulumenussa lämmittää kenen tahansa mieltä, nam!


jouluvinkki nro. 2: kannattaa myös hankkia ihania ystäviä, jotka hankkii/tekee sulle ihania joululahjoja. Miten ne aina osaakaan antaa jotain sellasta mistä tulee hyvä mieli?

tätä lahjaa tuun todella tarvitsemaan: kirjoituksista selvitymispaketti, kiitti Eeva!


Last but not least tää on sellanen päivä, et haluun muistella sitä joulun tärkeintä jutskaa, mikä ainaki itellä unohtuu tosi helposti tän kaiken kaupallisen joulushown keskellä. 

11 Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra.
12 Tämä on merkkinä teille: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä."
13 Ja samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen:
14 -- Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa.
15 Kun enkelit olivat menneet takaisin taivaaseen, paimenet sanoivat toisilleen: "Nyt Betlehemiin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Herra meille ilmoitti."

20 Paimenet palasivat kiittäen ja ylistäen Jumalaa siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli sanottu.
Luuk. 2: 11-15, 20



Supermahtavat ja rentouttavat joulut kaikille! :--)

Ei kommentteja: