lauantai 15. joulukuuta 2012

48 särkynyttä

48. ole syvällinen tai jtn muuta vastaavaa

Joskus on vaan niin helppoa tuudittautua omaan pikkuruiseen maailmaansa, jonka seinien ulkopuolella ei tapahdu mitään. On helppoa ajatella, että se, mistä ei tiedä tai mitä ei just sillä hetkellä aktiivisesti ajattele, ei tapahdu, että kaikki olisi jotenkin riippuvaista just siitä omasta käsityskyvystä ja näkökulmasta. On helppoa unohtaa nälkäiset lapset ja alkoholismista kärsivät ja maanjäristyksien uhrit ja köyhät ja vaan ajatella kivoja asioita. Kivat asiat on helppoja. Kivat asiat on turvallisia. Kivoja asioita ajattelemalla kaikki muu muuttuu olemattomaksi.

Mä voin kuitenkin ajatella kivoja asioita niin paljon kun mitä sielu vaan sietää, mut se ei silti estä pahoja asioita tapahtumasta mun maailman ulkopuolella. Mä voin yrittää elää kuplassa, jossa kaikki on kaunista, mut sit loppujen lopuksi aina tulee joku, joka puhkaisee sen kuplan. Maailma on täynnä teräviä kulmia.  

Tänään se terävä kulma oli alakoululaisten joukkomurha Yhdysvalloissa. Veriset kädet, veriset kasvot. Hiljainen valitus ja kipu. Herra, siunaa tänään Connecticutissa kuolleita. Siunaa heidän omaisiaan. Kiitos siitä, että sä olet ristillä lunastanut meistä ihan jokaisen. 

Jakaranda - Hän on pyyhkivä kaikki kyyneleet

Ei kommentteja: