keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12. luukku: pientä piristystä kiireen keskelle

Apua! Miten tässä taas kävi näin? Mun vuoro postata ja taas kirjottelen vasta illalla postausta... Joko sitä ei meinaa muistaa kirjoittaa (aamulla muistin, mutta en enää myöhemmin) tai sitten on vaan niin hirveä kiire, että ei meinaa ehtiä!

Koulussa on tosi paljon tehtävää, missä välissä ne kaikki pitäis ehtiä tehdä? Pitäis lukea psykan kirjoja noin kaks per viikko näin kevyenä kertauksena ja siinä samalla vielä sisäistää niitä kokonaisuuksia ja muistaa eri teorioita. Pitäis tehdä normaalitkin läksyt siinä ohessa (joihin lukeutuu mm. terveystiedon pohdintatehtäviä ja esseiden suunnittelua) ja eiköhän ruotsin yo-vihkonkin palautuspäivä oo ens viikolla.

Koulujuttujen lisäks tuntuu, että ois ties kuinka monta asiaa, jotka pitäis tehdä tai vähintäänkin haluisin tehdä. Esimerkiks toteuttaa Hennun tekemästä kalenterista tulleita tehtäviä (kuten leipoa jouluisia viinereitä tai lakata kynnet jouluisiks) ja muutenkin virittäytyä taas joulutunnelmiin. Tuntuu, että se on vähän jo ehtinyt tässä kadota muutamien päivien aikana :< Suunnitelmissa olis ainakin jouluostoksilla käymistä, juurikin tota leipomista ja sitten kans haluisin mennä kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja :)

Nyt tuntuu, että enköhän mä tästä selviä ja pääse jossain vaiheessa rentoutumaan joulun äärelle. Ehkä sitä edesauttoi se, että jaettiin Hennun kanssa psykan alue puoliks ja kertailtiin yhessä. Niin ja se, että pänttäämisen (jos sitä siksi voi kutsua) jälkeen katottiin yks jakso Vampyyripäiväkirjoja ;)

Tähän loppuun vielä pari jouluista videota piristämään kiireisiä iltoja ja luomaan joulufiilistä (ai miten niin oon muumi-fani?)! :D



Ei kommentteja: