maanantai 16. heinäkuuta 2012

valkoinen valhe ja 40 rikkinäistä pesukonetta

Reilu kuukauden amerikkailun jälkeen Sara palasi viime viikolla Suomeen, ja niinpä me muut päätettiin yllättää welcomingeilla hyvän ruoan merkeissä! Tarkoitus oli viettää aikaa Ullalla, mutta suunnitelmiin tuli pieni muutos, kun partyjen viettopaikka vaihtui Saran ehdotuksesta. Yritä siinä sitten kuljettaa järjetön määrä ruokaa salaa itse juhlakalun luokse, kun ei vastaväitettäkään voinut juhlapaikasta ilmaista, ettei yllätys paljastuisi. No, eikun pyykkikori ja tekaistu peitetarina rikkinäisestä pesukoneesta käyttöön ja naurua pidätellen Saran oven taakse!












Ja täydestähän se meni ;) Melkein jopa liian, sillä jäätelö alkoi uhkaavasti sulaa.

Hanna [matalaa platonista hymäilyä]: Sulaaa, sulaaa..
Sara: Ai mikä sulaa?
Ulla: Niin, että mun pyykit vaan sulaa.
Sara: *katsoo pyykkikoria silmät laajentuen, ja alkaa pikkuhiljaa tajuta, että Ullan pyykkikone on täysin kunnossa.*



Herkuttelun ohella saatiin sitten kuulla yhtä sun toista juttua Saran Kanadassa viettämistä viikoista: lampaiden keritsemisestä, neljästä ja puolesta sadasta farmin kanasta, puissa kiipelevistä ninjasammakoista ja muista sympaattisista veijareista. Kun me oltiin ahdettu itsemme liian täyteen kanasalaattia, raparperipiirakkaa, jäätelöä, digestivemariannnecrush-keksejä, mansikoita ja patonkia, siirryttiin tietokoneen äärelle valokuvashown ääreen ihmettelemään niitä pariatuhatta muistonsirpaletta, jotka tuolta Atlantin toiselta puolen oli tullut tallennetuksi Saran kameran syövereihin.













                                         pariisin kevät - pyykkipäivä

Saralla aikaa vierähti yhteensä kaheksan tuntia (sen siitä saa, kun on poissa ihan rikollisen kauan!), ja kuvia jäi vielä katsomattakin ;-D

Joka tapauksessa, Sara, ihan huippua, että oot taas kotona! <3

Neljä pyykkininjaa (=Hanna, Hennu, Jenna ja Ulla) kuittaa!

Ei kommentteja: