maanantai 23. heinäkuuta 2012

9 venettä parkissa ja 40 kaveria markkinoilla

Perjantaina pääsin taas kuuntelemaan hyviä bändejä - tällä kertaa tosin festarialueen ulkopuolelta. Alkuillasta lähettiin vanhempien kanssa kuuntelemaan Wanaja-festareita: haettiin kaupasta vähän evästä, jännitettiin mitä sää tuo tullessaan (automatkalla satoi kaatamalla ja rantaan päästyä ukkonen jyrähteli muutaman kerran) ja nautittiin kesästä. Sää todellakin muuttui kunhan päästiin paikan päälle ja laskettiin ankkuri veteen. Muutaman kerran vähän satoi vettä, mutta muuten oli tosi lämmin ja aurinkoinen ilma! Mikäs siinä sitten aurinkoa ottaessa ja hyvää musiikkia kuunnellessa :) Musiikki kuului tosi selkeesti siihen rannan tuntumaan, luulenpa että jopa paremmin kuin ihan lavan edessä fanittaneille ihmisille. I like it!


 Me ehdittiin kuulla Elokuun, Haloo Helsingin, Pariisin Kevään ja Kotiteollisuuden soittoa. Kolme ensimmäistä oli hyviä - varsinkin Pariisin Kevät, jonka takia sinne ehkä eniten halusinkin! - mutta Kotiteollisuus ei oikein säväyttänyt. Se soitti kauemmalla lavalla, eikä siitä saanut kunnolla selvää (Elokuukin soitti kauempana, mutta se kuului tosi selkeesti). Enpä muutenkaan kyllä Kotiteollisuutta kuuntele, mutta olihan se siinä Pariisin Kevättä odotellessa ihan kiva, että edes jotain musiikkia kuului taustalta :)


Veneen vieressä uiskenteli muutama sorsa ruuan toivossa. Meillä ei ollut leipää mukana, joten syötettiin niille herneitä :D Ne uppos aika nopeesti heti, kun ne heitti veteen, joten sorsien piti vähän uhrautua ja sukeltaa perään. Kyllä ne (ainakin toinen) näytti niistä ihan tykkäävän, kun niin mussutti niitä - niin oudon näkösiä - palleroita :D


Ja silloin ei,
ei sanota elämälle ei
Annetaan sen virrata
lävitsemme niin kuin vesi Imatrankoskessa kuohuta
Ei vielä luovuta ei,
ei sanota elämälle ei
Annetaan sen virrata
lävitsemme niin kuin vesi Imatrankoskessa kuohuta
Ei vielä luovuta
(Pariisin Kevät - Imatrankoski)


Eilen olikin sitten jokavuotiset markkinat, joista on jo muodostunut traditio meijän kavereiden kesken. Ihan aluks piti vähän juksata Saraa ja Ullaa näin markkinoiden kunniaks ;) Oltiin aiemmin pyydetty yhtä meijän kaveria markkinoille, mutta se ei päässyt. Perjantaina kuitenkin laittoi mulle viestin, että pääsee sittenkin, ja mä päätin olla kertomatta siitä Saralle ja Ullalle. Aamulla Ulla sitten tuli hakemaan mua, ja siinä sitten hetken vihjailun jälkeen se huomasi, että kaveri olikin päässyt tulemaan! Hihi, seuraavaks sitten Saran luo yllättämään.

Perinteisesti kierreltiin markkinoilla ympäriinsä ja nähtiin tuttuja siellä täällä. Vaikka markkinoilla onkin aika paljon kaikkea kivaa, mitä tekis mieli ostaa, ei sieltä yleensä tuu ostettua muuta kuin ruokaa, koska siellä on niin kallista. Nälän yllättäessä käytiin pitsalla ja jätettiinkin työntekijöille pieni piriste päivään, kun aseteltiin haarukat ja veitset veikeään muodostelmaan :D Pitsan lisäks ostoksiin lukeutu jäätelöt ja metrilaku (metrilakua on aina pakko ostaa markkinoilta!)!



 Oli kyllä mukavia päiviä (harmi, ettei Hennu ollut mukana) noi perjantai ja lauantai. Oli kiva nähdä vanhoja kavereita ja nauttia auringosta :)

2 kommenttia:

milja kirjoitti...

ihana blogi teillä! :) nää kuvat on kivoja!

http://ootko0nnellinen.blogspot.fi/

Henriikka kirjoitti...

milja / oo voi kiitos piristävästä kommentista! kurkkasin sunkin blogis :)