torstai 5. heinäkuuta 2012

46 auringonottajaa rannalla

Tänään oli taas tosi lämmin, ja päätettiinkin Hennun ja Ullan kanssa suunnata uimarannalle paistattelemaan päivää. Koska kaikilla oli taas tekemistä koulujuttujen kanssa, napattiin kirjat mukaan ja paineltiin kaupan kautta rannalle. Aurinko oli ehtinyt mennä pilveen, kun päästiin perille asti, joten keskityttiin aluksi ruotsin, saksan ja psykan lukemiseen.


Koska koulujuttuja ei kesällä kestä ilman jonkinlaisia herkkuja ja koska on todella harvinaista, että me ei syötäisi jotain viettäessämme aikaa porukalla, oli tänäänkin piristettävä lukuhetkeä mansikoilla ja suklaakekseillä :)

Kun muut rannallaolijat lähti, päätettiin siirtyä laiturille kimpsuinemme. Olin juuri viemässä tavaroita, kun huomasin, että viiden metrin päässä laiturista uiskenteli ISO lintu! En oo varmaan koskaan nähny niin isoa vesilintua ja niin läheltä! Äkkiä kamera päälle ja napsimaan todisteita - se oli oikeesti varmaan puolmetrinen (kuvassa ei kyllä näytä niin isolta) :o Parin kuvan jälkeen se sitten sukelsikin veden alle ja katosi ihan totaalisesti. Ei nähty sitä sen jälkeen, vaan pari pientä kuplaa nousi pintaan. Kuinkakohan kauan vesilinnut voi oikeen sukeltaa kerralla? Viimeisimpien havaintojen mukaan näköjään koko päivän :D


 Rannalla hurahti aikaa yhteensä kolme tuntia! Ei se tuntunut yhtään niin pitkältä (ehkä siks, että koulukirjat sai luvan siirtyä syrjään reilu puolen tunnin jälkeen ;)), ja vaikka aika suuren osan ajasta aurinko olikin pilvessä, oli ihan lämmin. Oli kyllä tosi ihanaa vaan hengata ulkona hyvässä seurassa ja uida sillon, kun siltä tuntui. Lopuksi tässä teille vielä ninja-kuva c:

 

Ei kommentteja: