torstai 5. heinäkuuta 2012

junan arvioitu lähtöaika 23.23

Tiistaiaamu alkoi spontaanisti - ei tosin mun osalta. Porukat herätti ja ilmoitti tarvitsevansa kyydin juna-asemalle, koska he aikoivat kuulemma hypätä heti ensimmäiseen asemalta lähtevään junaan destination unknown -tyylillä. Ajatus sinänsä oli huvittava, koska tuntu, et tää keskustelu oltais voitu yhtä hyvin käydä toisinpäin. Ollaan kavereitten kanssa niin monet kerrat mietitty kuinka siistiä olis vaan täysin ex tempore lähteä jonnekin miettimättä mihin päätyy. On siis varmaan sanomattakin selvää, että ajatus oli musta ihan mahtava, koska siinä oli sellasta spontaania asennetta, mitä ollaan tän blogin avulla yritetty kesän aikana hakea! 

Vaikka päivä ei mun osalta alkanutkaan spontaanisti, sillä tavalla se kuitenkin päättyi. Kun olin porukat heittäny asemalle, mua odotti kotona tietenkin ylppäreihin lukeminen. Innokkaana tartuin kirjaan ja mietiskelin mitä jännää itse keksisin sille päivälle. Lopulta päädyin laittamaan pystyyn virallisen leffaillan (ja -yön) mun, Ullan ja Jennan kesken. Hauskinta koko päivässä oli se, kun Ullan piti tulla Tampereelta (jonne muuten vanhempanikin lopulta päätyivät:D pieni maailma..) vasta myöhään illalla kotiin, mutta leffaillasta kuultuaan Ulla hyppäsi heti seuraavaan junaan sen enempää miettimättä ja käski tulla noutamaan asemalta. Niinpä lähdin siis jo toisen kerran saman päivän aikana ajelemaan juna-asemalle yhtä impulsiivisissä merkeissä kuin aikaisemminkin. Koukattiin sitten kaupan kautta kotiin, ja aloitettiin rentouttavan illan viettäminen ft. hyvä ruoka ja leffakasa :)


tehtiin lämpimiä voikkareita :3




päivän leffatarjotin!


Illan leffavalinnaksi päätyi tuskallisen mietinnän tuloksena Inception, josta jäi taas täysin samat fiilikset kuin viime katselukerrallakin. Tää on just sellanen tajunnanräjäyttäjäleffa, että mitä enemmän sitä ajattelee, sitä hirveemmäks se muuttuu. Ajatus nukkumisesta tai unien näkemisestä ei sen jälkeen erityisemmin houkutellut. Kiitos Inceptionin, saatiin heti aamulla kuulla kuinka Jenna oli nähnyt unta, jossa se oli herännyt :--D

Yöllä mentiin vielä kuvailemaan pihalle modernit kesäkengät a.k.a. villasukat jalassa.


Ei kommentteja: