keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

35 sivua saksaa 54 metriä korkeassa puussa

Heti kesän alussa laadin itselleni lukusuunnitelman yo-kirjoituksiin, mutta jostain kumman syystä oon jäänyt vähän jälkeen siitä.. Riparille lähdin siinä toivossa, että olisin viikon aikana tehnyt yo-vihkosta kielioppitehtäviä ja varhaisnuorten- sekä lasten leirille otin mukaan saksan kirjan ja saksankielisen lehden. Ja kuinkas kävikään? Riparilla lukaisin yo-vihkosta tekstin läpi, ja toisella leirillä en edes avannut kirjaa tai lehteä :D No, mutta mieluummin oon jäljessä lukusuunnitelmista, kuin että olisin jättänyt menemättä leireille! (Jaksan edelleen hihkuttaa leirejä niiden mahtavuudesta ;))

 Tietty syynä tohon lukemisen puutteeseen on myös oma laiskuus -  eihän sitä nyt yleensä lueta kesälomalla koulujuttuja, vaan lomaillaan. Eilen sain kuitenkin aikaiseksi syventyä saksan saloihin takaterassilla auringon paistaessa ja jääteetä juodessa :)







Lukemisen ohessa katselin, kuinka kissa ilmestyi pusikosta hiiren kanssa ja alkoi leikkiä sillä ennen kuin pisteli sen suihinsa.

 Raskaan raatamisen jälkeen olikin sitten aika herkutella mansikoilla ja suunnata Hennun kanssa kuvailemaan (ja kiipeämään puuhun).


 Maanantaina oli tällainen auringonlasku. Illalla, kun tulin Ullalta, oli ihan pakko vielä kipaista sisälle hakemaan kamera ja ottaa kuva - oli se kyllä niin hienon näköinen!

3 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Oh no, sä oot jo kirjassa numero 4... Mäkin aattelin kyllä NYT tällä sekunnilla alottaa lukemisen, kun saan tän kommentin kirjotettua :D

Unknown kirjoitti...

tykkäsin sun blogista ja liityin lukijaks (:

tossa mun blogi jos kiinnostaa > www.kiiabloggailee.blogsot.com

Jenna kirjoitti...

Annu / hehe joo. tai no alotin kyl kolmoskirjasta, et en nyt ihan hirveen pitkällä silleen oo :D

Kiia / kiva, että tykkäsit, käydään (meitä on itseasiassa viisi kirjoittajaa ;)) kurkkaamassa myös sun blogi :)