torstai 12. heinäkuuta 2012

80 innokasta fania ja 100 makeaa suuta

Viime lauantaina mietittiin Hennun kanssa, josko lähdettäisiin sunnuntaina Aitoon Kirkastusjuhliin seuraavan päivänä. Kun saatiin Hennun vanhemmatkin suostumaan, mentiin nettiin varaamaan lippuja, mutta kappas! Nettimyynti oli jo sulkeutunut.. No, eipä muuta kuin sunnuntaina vaan paikan päälle lippuja ostamaan ja bändejä kuuntelemaan! :)

 Mitä olisikaan automatka ilman pientä matkaevästä? ;)

Alunperin oltiin menossa kattomaan Pariisin Kevättä, mutta olihan siellä pari muutakin oikein hyvää esiintyjää! Bändi nimeltään Nimetön ja sitten oli Chisu. Tykkäsin kyllä kaikista tosi paljon! :) Kaikkien live-esiintyminen oli mielestäni upeeta - yleisö lähti hyvin mukaan ja erityisesti Chisun laulu kuulosti lähes samalta kuin levylläkin, ääni oli niin kirkas ja puhdas! Oon nimittäin nähnyt niitäkin bändejä, joiden laulu kuulostaa livenä ihan erilaiselta kuin levyllä..

Niin ja siinä vaiheessa meinas kyllä pikkasen mennä hermot, kun oltiin löydetty hyvät paikat sopivan keskeltä ja tarpeeks edestä, ja sieltä takaa alkoi rynnätä porukkaa päälle ihan kunnolla! Onhan se kyllä ihan ymmärrettävää, että haluaa mahdollisimman eteen, mutta olishan se tietty ollut ihan kiva, jos tällaset tapitkin oltas huomioitu vähän paremmin :D Tulihan siinä sitten jouduttua korkkarin tallaamaks... Sen jälkeen tungettiin kyllä vähän kauemmaks. Ja hyvä niin, siellä oli paremmin tilaa ja kuuli paremmin :)

Kamera oli mukana, mutta kuvia ei tullut paljon otettua.. Pelkäsin hieman kameran puolesta, kun seistiin keskellä innokasta fanilaumaa ja jostain syystä ei muuallakaan festarialueella tullut kuvattua (tossa ylhäällä olevakin kuva on otettu sound checkistä vähän sivummalta :D) No, mutta eiks tärkeintä oo se, että on ollut kivaa? Mulla ainakin oli, ei edes sadekuuro sitä pilannut! Väsyneenä sitten kahden aikaan lähdettiin ajelemaan kotia kohti - tai no itse asiassa menin Hennulle yöksi.

Tällä viikolla olikin sitten aika tehdä lettuja! En muista, koska viimeks olisin kotona lettuja tehnyt, ehkä siksi ne maistuikin niiiin hyvältä. Lisukkeena vähän vaniljajäätelöä ja mansikoita <3

Ja eilen katottiinkin sitten Hennun kanssa Pretty Little Liars'ia muutama jakso. On muuten hyvä sarja, johon jää helposti koukkuun! Oltiin katottu ensimmäistä jaksoa vähän aikaa, kun suunnattiin sitten alakertaan karkkikaapille :D Mitäs sieltä löytyikään? Muutamat karkkipussinjämät ja avattu suklaalevy - ei kun takaisin yläkertaan ja jatkamaan katsomista! Mikä siinä on, että aina alkaa tekemään jotain herkkuja mieli, kun katsoo leffaa tai jotain tv-sarjaa?

Ei kommentteja: