keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

6, 9, 32, valokuvia, veneilyä, valvomista

6. ota paljon valokuvia
9. veneilyä
32. valvo koko yö

Nuo tuli toteutettua listasta viime yön ja tämän aamun aikana :D Päätettiin pikkusiskon, puoliveljen ja puoliserkun kanssa lähteä aamukalaan ja ajateltiin valvoa sinne asti. Kalaan lähdettiin joskus kuuden aikoihin. Otin kameran mukaan järvelle (tai paskalammeksi me sitä kutsutaan, koska vesi on - noh, paskan väristä). Järvellä oli aikalailla täydellinen valo kuvaamiseen, joten tuli napsittua useampikin kuva ja alla näkyy työn tulokset. Omaks harmikseni meillä ei ollu mukana kuin kaks virveliä, mut pääsin onneks itekin palautteleen virvelöintitaitoja mieleen (ai mitä taitoja....?)









Järvellä oli soutuvene (tuossa yllä), jota ei oltu sidottu mihinkään (tosin airot oli kettingillä puussa kiinni) joten pojat päätti lähteä hakemaan eräänlaiseen kelluvaan rajaan (sori en keksi parempaa sanaa sille :D) kiinni jääneitä kuvia. Ainoa apuväline on n. 3 metrin pituinen puu (joka näkyy kuvassa), jonka avulla pojat souti venettä sitten eteenpäin. Ja kuten arvata saattaa, poja ei malttaneet olla leikkimättä veneessä, joten lopputulos oli se, että vene oli täynnä vettä ja poikien jalat märkiä... Hauskaa kuitenki oli ja valvominen jatkuu!

Seuraa blogiamme Bloglovinin avulla

2 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Hiphei, teillä on tälläinen yhteisblogi, kuinka kivaa! :) Yks pyyntö vaan, oon täydellisen rakastunu Blogloviniin niin laittakaa tää blogi niin, että sitä voi seurata sielläkin, tekee selaamisen helpommaks ;)

Henriikka kirjoitti...

Annu / kiva et tykkäät=) kiitti vinkistä, lisäilen sen linkin tuonne vaikka samantien:)!