maanantai 18. kesäkuuta 2012

3, 15, 30, 38, 50, 53, 79, 84 Ikimuistoinen viikko hyttysten keskellä

Näköjään tosta otsikosta tuli nyt aika pitkä, mutta noita kaikkia tuli tosiaan tossa viime viikon aikana koettua. Oltiin Hennun kanssa isostelemassa rippileirillä nyt kolmatta vuotta putkeen ja voin sanoa, että oli taas niin mahtavaa että!

Oli kyllä omalla tavallaan rentouttavaa olla viikko pois sivistyksen parista (ja tällä tarkotan nyt lähinnä ilman telkkaria olemista, ja sitä ettei tullut käytyä esimerkiksi kaupassa tai muualla ihmisten ilmoilla :D), vaikka tietty sitä on väsynyt pitkän leireilyn jälkeen ja on kiva palata taas kotiinkin. Leirin aikana opin kyllä paljon uutta: tuntuu, että aiemmin asioista on saanut vaan pintapuolista tietoa, mutta nyt taas sain oikeasti aika paljonkin irti opetuksista! Oon myös huomannut, että kotiin tultuani oon miettinyt asioita opetuksien pohjalta ja pohtinut enemmän.


Ensimmäisenä iltana oli tosi upee auringonlasku

Opetuksien lisäksi ehittiin tekeen tietty paljon muutakin kuten paistamaan nuotiolla muurinpohjalettuja, leikkimään ja pelaamaan erilaisia leikkejä, uimaan ja saunomaan sekä syömään hyviä ruokia. Uimaranta oli toisessa paikassa (jouduttiin siis vaihtamaan leirikeskusta kesken leirin) tosi mukava, siellä oli hyvä laituri ja hiekkapohja, eikä edes ollut äkkisyvää. Oli tosi ihanaa käydä joka päivä rantasaunassa ja uida virkistävässä vedessä! Niin ja yksi juttu, joka meinasi unohtua ja on ehdottomasti yksi parhaista jutuista leirillä, on positiivisuussydämet. Jokaiselle siis leikataan kartongista omat sydämet, joihin kaikki muut kirjoittaa jotain positiivista sydämen omistajasta :) Ne piristää joka kerta niin paljon ja saa hyvälle tuulelle!


Tällainen maisema oli laiturilta

Leireistä tekee mukavia myös se, että siellä saa leikkiä erilaisia leikkejä ja laulaa ihania lauluja yhdessä - niitä kun ei tuu yleensä tehtyä vapaa-ajalla. Monet leirillä lauletuista lauluista onkin soinut mulla päässä nyt leirin jälkeen (ja itseasiassa jo leirilläkin), mutta se on mielestäni vaan kiva juttu :) Ja yks asia, mitä ilman leiri ei olis ollut myöskään niin onnistunut, on aivan mahtavat ihmiset! Oli kivaa tutustua leiriläisiin, pappeihin ja kolmanteen isoseen ja saada nauraa paljon. Ootan jo innolla seuraavaa kertaa, kun nähdään samalla porukalla!

Sunnuntaina olikin sitten konfirmaation ja leirin lopun aika, minkä jälkeen suunnattiin Ullalle sen pikkuveljen rippijuhliin. Juhlissa oli hyvää ruokaa (joista osaa maistettiin tosin vasta tänään, kun käytiin jälkikäteen herkuttelemassa ;)) ja isoset pääsi jopa laulamaan. Ihan mukavaahan se oli, kun ei joutunut yksin esiintymään, ja vaikka ei Hennun kanssa toista lauluista tiedettykään :D 








Viime viikko oli niin paras ja ihana, että ei voi muuta kun olla tyytyväinen, että lähdin mukaan (vaikka hyttysiä olikin ihan tuhosti)!

Laula ihmisille ilosta
Laula surusta
Laula väreistä maailman
Laula ihmisille sanoista
Laula teoista, yhden ainoan Jumalan
Laula heille sodista
Laula saduista
Laula kivikaduista
Laula sydämestäsi kaikki se
Laula se, niin kuin Herralle 
(Laula ihmisille)

Ei kommentteja: