lauantai 20. lokakuuta 2012

Viisi kaverusta (joista yksi oli yhden pikkuveli)

5 tee jotakin, mikä jäi kesällä tekemättä

Mikä oli lempielokuvasi tai -lastenohjelmasi pienenä? Mikä leikki oli ehdottomasti ylitse muiden? Mikä laulu herättää sinussa lapsuudenmuistoja? Välillä on kiva pysähtyä muistelemaan lapsuusaikoja ja kaikkea sitä, mitä silloin tuli tehtyä: kuka heitti kepin pisimmälle maanvalloituksessa tai miten hauskaa olikaan viettää päivä Puuhamaassa perheen kanssa. Tähän teemaan mekin uppouduttiin tällä viikolla, kun kaivauduttiin sohvan syövereihin Disney-leffamaratonin merkeissä.

Miten nostalgista onkaan lauleskella mukana leffoissa olevien biisien tahdissa ja asettua taas lapsen tasolle (ihan niin kuin me ei muutenkin vielä oltais :D)! On myös mielenkiintoista tajuta, kuinka erilaisilta ne tuntuvatkaan näin vanhemmalla iällä katsottuina - Lumikki oli yllättävän hidastempoinen, ja Mulan taas paljon hauskempi kuin muistinkaan.

Nostalgioinnin rinnalle mahtui myös hippasen uusia kokemuksia ja sivistystä. Leffapinossa oli niin tuttuja leffoja kaikille kuin pari uuttakin tuttavuutta, mutta eniten ehkä hämmästyttää se, miten moni meistä on onnistunut välttymään Leijonakuninkaalta?! :D Nooh, nytpähän tuli sekin sitten katottua. Olihan se ihan hyvä, mutta aika surullinen myös - tuli siinä ihan tippa linssiin muutaman kerran :(



Ilman ruokaa tästä kymmenen tunnin rupeamasta ei millään oltaisi selvitty, ja siitä iso kiitos kuuluu Ullalle perheineen! Riisipuuro, pizza ja popcornit sopi ihan mahtavasti täyttämään meijän pohjattomat vatsat ;)

Hakuna matata
Sana ihana on

Hakuna matata
Kertoo kohtalon

Ei huolen häivää
Päivä on huoleton

Filosofiaa
Näin on se vaan
Hakuna Matata

(Leijonakuningas)


Ei kommentteja: