tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ainakin neljätoista euroa köyhempi

14. shoppaile kevätvaatteita


Oikeastaan on jo kesä, mutta koska me ei olla viel julkastu mein kesälistaa ja oon kuvannu tällasia kuvia kauhealla vaivalla, laitan ne nyt tänne. Ja kesävaatteiltahan nää enemmän näyttääkin (onko edes olemassa erikseen kevätvaatteita? Jennalla ja mulla oli siit tänään lyhyt pohdinta ja taidettiin päätyä siihen, ettei sellaisia ole. Haha, näitä elämän suuria kysymyksiä... :D ).

Kävin muutaman kerran kirpparilla ja tein yllätyksekseni ihania löytöjä! Yleensä löydän jotain ´ihan kivaa´ - myönnän, ostan joskus sellaistakin koska halpa hinta sokaisee - mutta nyt löysin kaikilla (kolmella) kerroilla jotain oikeesti tosi ihanaa :D

Ensin löysin mustat housut, muistaakseni kolmella eurolla, ja joitakin viikkoja myöhemmin samanlaiset, ihanat vihreet housut toiselta kirpparilta, 4e


Mun uusin rakkaus <3 Maksoi yhdeksän euroa, yleensä en osta mitään niin kalliilla kirpparilta, mutta tähän ihastuin  ja laukku oli kuin uusi - kaupasta en ikinä sais tällasta niin halvalla. Myyjä ihastui tähän myös ja meinas pitää itsellään :D tällä kertaa löytäjä kuitenkin onneks sai pitää ;)

Löysin samalta kirpparilta kolme toppia; kukallinen ja tiilen oranssi noin euron, valkoinen kuvioilla oli 5e; ihastuin tähänkin totaalisesti ja tein ostopäätöksen jo ennen kuin näin hintaa :D


Willassa yo-mekonmetsästysreissulla tarttui mukaan myös tällainen sulokkuus. Mekkokin löytyi, mutta siitä mulla ei nyt oo kuvaa, se ehkä vilahtaa sit jossain myöhemmissä postauksissa.

Vihreä neule kirpparilta 5e. Valkoinen pitsipaita oli pakko-ostos sukulaisen häitä varten, joihin mua oli pyydetty auttaan tarjoilussa ja sellaisessa. On toi kyl muutenkin nätti ja hinta ei ollu paha, noin seitsemän euroo h&m:lta.


Pian pitäisi mennä shoppaamaan myös niitä kesävaatteita, sillä tajusin juuri omistavani liian vähän tämän lajin edustajia - ainakin, jos tällainen helle vielä jatkuu pitkään.

Ei kommentteja: