torstai 27. kesäkuuta 2013

viikon lottorivi: 42 11 87 36 79 18 71 80 63 64 41

 Hennu:
42. hanki leiridarra                                                       71. rantasauna
11. vesisotaa!                                                              80. muurinpohjaletut
87. katoamistemppu                                                    63. rantalenttis!
36. yöttömän yön juhla                                                 64. tutustu uuteen ihmiseen

79. don't worry be happy!                                              41. herää auringonnousun aikaan

18. mökkihöperöidy


Okei. Yritän kovasti tiivistää juhannuksen ja sitä edeltävän leiriviikon tapahtumat mahdollisimman pieneen pakettiin yhteen postaukseen. Mahdotonta? Kyllä. Mut aion tehdä sen silti.

Aalright let's mennään.

42. hanki leiridarra
11. vesisotaa!


Jenna ja Ulla postailikin jo leiriviikosta ja luulenpa et samasta aiheesta ei kolmatta postausta jaksa kukaan lukee, niin ajattelin mainita mun fiilikset siitä vaan lyhyesti vaikka se onkin vaikeeta. Koska meillä oli aivan h u i k e a viikko ja porukka hitsautu mukavasti yhteen ja päästiin tekee (vesisota oli mun ehdoton suosikki!) ja oppii kaikkii mahtavii juttuja yhessä! Vitsi, nää on niitä juttuja, jotka tuntuu siltä et en unohda ikinä. Aivan mahtavaa, ei vaan oo sanoja. Ja leiridarra? Oi kyllä. En tiiä kovin monta hirveempää fiilistä, kun sen ku tulee kotiin ja arki iskee rytinällä päälle mut silti tuntuu että ei oo mitään tekemistä. Kaikki masentaa, koska se hyppäys vilkkaasta leirielämästä tylsään kotioleiluun on niin valtava. Mut onneks juhannus tuli ja pelasti edes vähän mitä pelastettavissa oli! 

87. katoamistemppu
36. yöttömän yön juhla

79. don't worry be happy!

Päätin juhannusaattoa edeltävänä päivänä ihan ex tempore lähteä kaverin luokse Kouvostoliiton kauniisiin maisemiin viettämään juhannusta. Kylläpä oli taas rentouttava pidennetty viikonloppu, sai unohtaa arjen vielä hetkeks ennen töiden alkua ja vaan nauttia hyvästä seurasta. Sai olla totaalisen don't worry be happy!


18. mökkihöperöidy 
71. rantasauna 
80. muurinpohjaletut 

Juhannusaattona kokon möllöttämisen jälkeen lähdettiin mökkeilemään parille eri mökille, missä grillailtiin, syötiin lettuja (ai että oli hyviä!), uitiin, saunottiin, kuvailtiin ja vaan chillailtiin kaikes rauhas. Järvi ja altum silentium, kyllä kelpas.


klikkaamalla suuremmaks!



63. rantalenttis!
64. tutustu uuteen ihmiseen 


Juhannuspäivä menikin sit vaan lähinnä rannalla kavereiden kanssa pelaillessa, uidessa ja syödessä. Alkuun koko mahtava kuningasidea lähtee rannalle pelailee meinas kuihtua kasaan, koska a) meitä oli kaks b) meillä ei ollu palloo c) ei löydetty pallollista seuraa, johon olis uskaltanu tunkeutuu mukaan omien huikaisevien pelitaitojen kanssa. Great. Onneks pari kaveria pelasti meidät saapumalla paikalle ja vuokraamalla pallon rannalta, niin että saatiin edes jonkinlaista palloilua aikaseks. Mut koska omalla pikkuporukalla lenttispelin tulos oli edelleen aika köyhää, bongailtiin hieman lisää peliseuraa rannalta et saatiin kunnon matsit aikaseks. (lue: ei vaan jaksettu juosta tarpeeks pallon perässä, niin tarvittiin lisää pelaajia kentälle..)  Oli kyl hauskaa pelailla ihan tuntemattomienkin tyyppien kans, kannattaa kokeilla jos meinaa tylsyys iskee! Pelin jälkeen oli sit kiva käydä virkistävässä vedessä vähän uiskentelemassa ja elvyttämässä lihaksia nimim. meikäläisen kädet tärisi koko seuraavan päivän rasituksesta..


41. herää auringonnousun aikaan

Samana iltana käytiin vielä läheisellä rannalla kuvailemassa auringonlaskua/nousua? ja ai että oli muuten nättiä! Jos aikasemmin puhuin siitä altum silentiumista ja järvestä, niin tässä hetkessä sitä oli kyllä vielä enemmän. Ah. Niin ja jos joku on sitä mieltä, että ei tätä voi laskea auringonnousun aikaan heräämiseks, niin mulla on onneks vielä yks ässä hihassa käyttämättä. Nimittäin herättiin maanantaiaamuna ilosina kuudelta lenkille ja hypättiin samaiseen järveen siitä heti aamu-uinnille. Kylmä mut virkistävä herätys, toimii!




Ei kommentteja: