lauantai 29. kesäkuuta 2013

ainakin 16 rankkaa työtuntia

Jenna:
16. jobba, jobbar, jobbade, jobbat

Oliskohan ollut maalis- tai huhtikuu, kun aloitin kesätöiden hakemisen. Lähetin muutamia hakemuksia eri paikkoihin, en kuitenkaan kovin montaa, koska odottelin vastausta yhdestä tietystä paikasta, johon olin soittanut. Loppujen lopuksi kyseisestä paikasta ei kuulunut mitään eikä kyllä mistään muustakaan - tai niin ainakin luulin.

Pari viikkoa sitten puhelin soi (olin silloin pääsykokeissa, onneksi siis ehdin vastata!) ja sain kutsun työhaastatteluun. Kyllä sillon jännitti ennen haastattelua ja väsytti myös, sillä haastattelu oli heti seuraavana päivänä riparin jälkeen aamuyheksältä ja riparilta kotiuduttiin vasta joskus puoli yhen aikaan yöllä. No, seuraavana päivänä haastattelusta sitten tulikin kutsu töihin ja nyt oon ollu seitsemän päivää töissä siivoojana!



Kyllä on ollu rankkaa, sen voin sanoa. Oon nyt viimeiset kolme päivää kulkenut ihan yksikseni ja siivoillut pääasiassa kerrostalojen rappukäytäviä (19 rappukäytävää päivässä) ja saunoja. Aamuherätykset on aikasia ja työtahti aika reipas. Huh, kyllä oon ollu väsyny työpäivien jälkeen ja mennyt nukkumaankin joinakin päivinä jopa puol kymmeneltä! No, kyl se tästä. Pääsenpähän töistä ajoissa, jolloin on vielä päivää monta tuntia jäljellä ja ehtii tehdä vaikka mitä (jos vaan jaksaa).

Ja voi että, kun viikonloppu osui just oikeaan väliin! Vaikka sää ei ookaan ollut enää tänään kovin lämmin, on rentoutuminen onnistunu oikein hyvin. Eilen kävin pitkästä aikaa ratsastamassa auringonpaisteessa ja illemmalla käytiin Hennun kanssa uimassa ja ostamassa kaupasta herkkuja. Sen jälkeen suunnattiinkin meille kattomaan muutama jakso hyvää sarjaa ja Hennu jäi meille yöks :) Tää päivä onkin menny sit toista sarjaa katsoessa ja kuntosalilla käydessä. Ja seuraavaks sauna kutsuu!

Ei kommentteja: