maanantai 15. heinäkuuta 2013

kun kääpiöitä olikin vain 3, prinsessoja 16, kassaneitejä 24 vähemmän, supersankareita 27 ja kalsarisankareita ei ainakaan 29

Ulla rustailee kesäkenkä-listan seuraavista kohdista:

3. maista uutta jätskimakua
16. jobba, jobbar, jobbade, jobbat
24. näe vanhoja kavereita
27. (puisto)zumbaile
29. yo-panostus!

Mistä on kesälomapäivät tehty?

Iltavuoroista Salen kassalla: 
"Haluatko kuitin?" 
"Laita se Ö-mappiin."
Hylätyn mielipuolikuitin toiselle puolelle raapustetusta runonrievusta hiljaisena hetkenä. 
Tuttavista kassalla, ystävistä, puolitutuista, niistä jotka pitäisi tuntea, mutta joista mulla ei ole mitään käsitystä, että ketä ne on. Yksikin sanoi, että "siunausta" ja jälkikäteen vain mietin, että mikähän enkeli se oli. 

Yo-lukemisista, biologiasta ja englannista, takkuilevista sivuista ja laiskuuden puuskista. Kenen mestari-idea oli kirjoittaa kaksi ainetta syksyllä? Kolme ja puoli kirjaa takana, liian monta edessä. Onneksi englantia voi olla opiskelevinaan myös äänikirjojen, televisiosarjojen ja leffojen muodossa...

Italialaisesta jäätelöstä Ideaparkissa (makuina tuorejuusto ja suklaa), mascarbone lemon lime -tuutista kaverin kanssa torilla ennen zumba-tuntia, Salesta ruokatauolla ostetusta Ingmannin 70 sentin halpistuutista. 

Kyyneleistä, katkerista, kun tajusin et Cory Monteith on oikeesti kuollut. En tie voinko kattoo Gleetä enää koskaan itkemättä. 

Uusista ystävistä, Lontoo-suunnitelmista, bussimatkasta Kouvolaan nuorten raamikseen ja kattoon kavereita. Maan mullistavasta "vaihdoin ekaa kertaa elämässäni junaa" -kokemuksesta. Palamisrajoista istuttuani kaksi tuntia auringossa kuuntelemassa äänikirjaa englanniksi. Kaverin kanssa sairaalan päivystykseen tehdystä piknik-retkestä. Liian kylmästä vedestä järvessä. Teurastetusta amppelista, jolle unohdin antaa vettä. Autolla ajamisen riemusta moottoritiellä radion soittaessa tusinapoppia. Päivällispizzasta ABC:llä. Masennuksesta joka iski, kun tajusin ettei Smashiin tule enempää tuotantokausia. Valvotuista öistä, nukutuista aamuista, uudesta iPhonesta, pellavansiemenistä, jääteestä, tyhmistä kysymyksistä, tupakkamerkeistä jotka on ollut pakko sisäistää kaupan kassalla. 

Tästä on kesälomapäivät tehty.

Ei kommentteja: