perjantai 7. kesäkuuta 2013

12 ylioppilasta

12. suoriudu yo-kokeista hengissä




Hennu: Olihan se hieno hetki painaa lakki päähän kun kaikki taputti ihan hulluna ja tuli sellanen fiilis, et jes mä oon tehny jotaki tän arvosta! Kuitenki kaiken sen tuskaisen hiostavassa ja ilmanvaihdottomassa(ainaki siltä se tuntu!) liikuntahallissa istumisen, ryhmäkuvauksen ja kameroille hymyilyn jälkeen oli ihan vapauttavaa päästä ulos tuulettumaan ja pian sen jälkeen nauttimaan juhlista! Hieno päivä, ei voi muuta sanoa!



Ulla - toinen valokuvausvastaavista :)
Jenna: Huh, kyllä meinasi juhlia edeltävänä iltana epätoivo vallata mielen! Siivoukset ja muut valmistelut oli aika hyvällä mallilla, mutta ruokien kanssa oli hieman ongelmia.. Suuri määrä ruokaa ja liian pieni jääkaappi eivät vaan sovi samaan yhtälöön: yks voileipäkakuista tippui täydestä kaapista ja oli sen jälkeen niin tuhoutunut, ettei sitä voinut enää kuvitellakaan tarjoavansa juhlissa. No, ei siinä vielä kaikki. Kun uusi voileipäkakku oltiin saatu tehtyä, ajattelin viimeistellä marianne-kakun vadelmahyytelön kunnes tajusin, että olimme unohtaneet ostaa vadelmat, eikä kauppakaan ollut enää auki! Onneksi pakastimessa oli sentään mustikoita, joita päädyin lopulta laittamaan vadelmien tilalle :)

Illan vastoinkäymisistä huolimatta juhlat sujuivat iloisissa tunnelmissa ja hyvässä säässä. Aurinko paistoi ja oli aivan ihanaa viettää juhlapäivää sukulaisten ja ystävien kanssa - juhliin saapui myös ihmisiä, joita en ollut pitkään aikaan nähnyt! :)



Sara: Kaks viikkoo hujahti ohi ihan hullun nopeesti siivoten, leipoen, asioita hoitaen ja stressaten ihan turhaan; lauantai tuli ja kaikki meni paremmin kuin hyvin! Vaikka heräsinkin sateeseen, meinasin myöhästyä kampaajalta ja illalla mun jalat oli ihan täynnä hyttysenpistoksia, niin kuljin koko päivän hymyssä suin, sain kehuja leipomuksista, sää oli aurinkoinen ja lämmin ja vieraat oli ihania <3 Sunnuntaina juhlittiin vielä mun toisten kummien kanssa rennosti grillaillen ja kesästä nauttien (:

Kymmenen- ja kaksitoistavuotiaat pikkusiskoni toimivat pääasiallisina kuvaajinani, joten saldona sain ison kasan hauskoja tilannekuvia ja upeita otoksia. Nuoremman siskoni hartaasta pyynnöstä poseerasin ja pyörin ympäri ruusu suussa :D




Ulla: Ylppärien afterpartyihin pääsin mäkin mukaan, kun oltiin varattu Aulangolta neljän hengen hotellihuone. Koska oltiin sen verran myöhään liikkeellä ja Hämeenlinnan ravintolat sulkeutu jo puoleenyöhön mennessä, ravintolan virkaa sai toimittaa ABC, mutta sieltä saikin ihan hyvii kinkku-ananas-aurajuusto-pizzoja, kana-ceasar-salaatteja ja kerroshampurilaisia, että eipähän tääkään ruokapaikkavaihtoehto sitten niin kelvoton ollut. Ja öisessä ABC:ssä on aina jotai rajattoman mielenkiintosta.. ;)

Hotellilla sitten hulluteltiin aamuviiteen asti (respassa katottiin vähän pitkään, ku kolmen aikaan aamuyöstä käytiin kysymässä tunnuksii wlaniin :D) ja aamulla pulahdettiin uimaan kylpylän poreisiin. Hotelliaamiainen auringon paahtamalla terassilla oli kanssa jotain yksinkertaisesti täydellistä! Hämäläinen pitojuusto ja Liptonin mansikkatee erityisesti räjäytti makuhermot. ;)

Ihan mahtavaa kyl oli ylppäreissä ja afterpartyissä ja oon kyl niin hullun ylpee näistä mun ylioppineista ystävistäni! <3

Hanski: Järkihoi esimiehen ansiosta pääsin tekemään töitä lauantaiaamuna 7-8.30, eli on sanomattakin selvää että tuli vähän kiire :D Kuitenkin kuin ihmeen kaupalla olin 9.40 juhlapaikalla! Juhlassa oli tuttuun tapaan tuskaisen kuuma, eikä ulkonakaan oikein helpottanut. Ranneparka hiostui kunnolla kameran hihnasta kun räpsin kuvia ylioppineista - tai pitäisikö sanoa ökyälykkäistä ;)

Tosiaan Ullan kanssa kierrettiin kaikkien juhlat läpi ja oikein hienot oli :) Meillä oli tarkka kiertosuunnitelma, mutta sen  kusahtaessaen kerinnyt Hennun juhlissa kauaa olemaan kun jouduin viemään jo lievästi suutahtaneen pikkusiskoni kavereineen kaupunkiin kesälomanalkajaisfestareille. Kuitenkin kiitos vielä paljon kaikille juhlista! :)

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Voi vähän kivoja kuvia! Ens vuotta ootellessa :)

Jenna kirjoitti...

Kiitti (uskallan nyt sanoo kaikkien kaikkien kuvaajien puolesta)! :D Nyt vaan kesäloma rennosti viettäen ja sit loppurutistus syksyllä :)

-Jenna