tiistai 29. tammikuuta 2013

30 vinkkiä koeviikkohaahuiluun


30. käperry nojatuoliin lukemaan hyvä kirja (=matikankirja.. :D)

Alan pikku hiljaa ymmärtää, mistä lukion koeviikossa on ylipäätänsä kyse: tällaisista ihanista päivistä, jolloin kouluun ei tarvii rahtautua, kun wanhoista ei oo koetta ja enkun valmistavalle raahautuminen olisi hulluutta ottaen huomioon että se kestää 45 minuuttia ja asuntomme syrjäisen sijainnin vuoksi matkoihin ja koululla odotteluun kuluisi kolme kertaa enemmän aikaa kuin itse pohjatuntiin. Siksi mulla on tänään kotona yksityinen matikkakerho/enkkupanostus. Pikkuveljeltä anastettu ylisuuri huppari rentoiluvaatteena, Hennulta lainattuja CD-levyjä opiskelumusana, kaakaota ja viinirypäleitä eväänä ja laskimen akku täynnä virtaa - mitä muuta täydelliseen opiskelupäivään tarvitaan?


2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Mainitsin jo tästä Hannalle, en tiiä ootteko muut huomanneet, mutta laitoin teille haasteen mun blogissa :) Senhän voi useampikin teistä tehdä, jos vaa intoa riittää!

Jenna kirjoitti...

Juu, kiitti! Itse asiassa huomattiin, mutta ollaan tässä vielä mietitty toteutusta. Vois nimittäin tulla aika pitkä postaus, jos kaikki vastaa kaikkiin kysymyksiin :D Mut hei kattellaan, eiköhän me se tässä joku päivä saada tehtyä :)