lauantai 2. helmikuuta 2013

every cloud has 29 silver linings (playbook)

29. käy elokuvissa 


Pat: You have poor social skills. You have a problem.
Tiffany: I have a problem? You say more inappropriate things than appropriate things. 


Käytiin tänään Jennan ja Ullan kanssa kattomassa Silver Linings Playbook leffassa, ja se oli ihan super jees! Se oli ihanan rento leffa, joka oli täynnä täysin randomeita kohtauksia ja ne dialogit oli vaan niin mahtavan epäsosiaalisia ja hauskasti rakennettuja et ei niille voinu kun nauraa.. Vaikka juoni ei ehkä häikäissy monimutkasuudellaan, niin ainakin tosta leffasta tuli tosi hyvälle mielelle!

 Pat: The world will break your heart ten ways to Sunday. That's guaranteed. I can't begin to explain that. Or the craziness inside myself and everyone else. But guess what? Sunday's my favorite day again. I think of what everyone did for me, and I feel like a very lucky guy.

 Tiffany: You let me lie to you for a week?
Pat: I was trying to be romantic. 

(lainauksista kiitokset jälleen kerran imdb:lle!)


PS. Oon kehittäny pakkomielteen kuviofarkkuihin, aaajskhfaagh tuollaset siniset ois aivan unelmat! Niistä ja Agnes Obelin Riversidesta inspiroituneena väsäsin tollasen pikku kollaasin ja kasvatin pakkomiellettäni. Ehkäpä taidan keventää lompakkoa joku päivä ja ostaa turhamaisuuttani tollaset kuviofarkut, joita tulee käytettyä ehkä kaks kertaa vuodessa, kun niitä on super vaikee yhdistää mihinkään. Ja kun nyt pääsin aiheeseen, niin oon pakkomielteistäny itteni myös Polyvoreen ja Pouhun. Siis siihen peliin. Kuka muu tunnustaa?
 

down by the riverside


                                          agnes obel - riverside

Ei kommentteja: