keskiviikko 15. elokuuta 2012

so you think you can dance in 52 ways

Hellou! Koulu on nyt sitten tosiaan alkanut tälläkin suunnalla, mutta sehän ei kuitenkaan vielä tarkota, että kesä loppuis. Ainakin keleistä päätellen se vasta pääsi kunnolla vauhtiin.... Elieli Kesäkengissä siis jatkaa yhtä kesäisenä kuin aikaisemminkin vielä elokuun loppuun saakka ja uskallan myös sen verran paljastaa, että pienoisia suunnitelmia jo syksyllekin ja luultavasti siitäkin eteenpäin on tässä mietiskelty :)

Mutta nyt vielä takaisin aiheeseen kesä! Nimittäin mun viimeiset lomapäivät oli samaan aikaan aikas mahtavat, hikiset, väsyttävät, rentouttavat ja toisaalta myös hiukan masentavat. Masentavat siks, että ajatus koulusta hiipi vaan lähemmäks ja lähemmäks (ja abivuosi alkaa oikeesti ahdistaa!) ja kaikkea muuta puolestaan siks, että olin tanssahtelemassa Jyväskylässä, kiertelemässä Lahtea siskon luona ja mökkeilemässä kavereitten kanssa.

Cooma dance camp eli tanssileiri Cooma Dance Academyssa Jyväskylässä on yks niistä kokemuksista, jonne lähtöä en todellakaan kadu. En oo tottunut lähtemään ilman kavereita erityisemmin mihinkään, ja olinkin leiriviikon lähestyessä kokoajan enemmän ja enemmän paniikissa, varsinkin kun lähtöjärjestelyt ei tuntuneet millään onnistuvan. Joko ei mennyt junia tai ne meni liian myöhään tai ne ei pysähdy missä pitäis tai pelkään etten löydä paikalle (varsinkin kun mun suuntavaisto on ehkä surkeimmasta päästä ikinä) tai mulla oli liikaa tavaraa yksin kannettavaks tai tai tai... Kaikki mahdolliset ongelmat tuntu löytyvän tai sit vaan kehittelin ne pään sisällä, mut olin lähtöä edellisenä iltana totaalisen nervous breakdownin partaalla. Huolehdin kaikesta aina liikaa etukäteen ja tottakai myös tällä kertaa. Kaikki nimittäin suju sit lopulta hyvin, vaikka uskalsinkin huokasta helpotuksesta vasta tanssisalin pukkarissa, kun tajusin et hei mä ihan oikeesti löysin tänne :D Alkujännityksen jälkeen sitten pääskin vaan nauttimaan tanssista, mahtavista opettajista ja leiriseurasta, hikoilemaan kunnolla ja käyttämään viimesetkin aivosolut tanssisarjojen muistamiseen. Kannatti siis todellakin lähteä, nyt oon niin monta muistoa ja kasan itseluottamusta rikkaampi. Alkaa heti hymyilyttämään, kun vaan aattelenkin tuota viikkoa :)

Kaupungilla kierrellessä löyty tommonen söpö English Fudge -koju:) (rallit osu samalle viikolle, joten rallikansaa ja erilaisia kojuja oli koko kauppakatu täys)

tr00 kadunvaltaajat valtas tietenkin just majotuspaikan viereisen kadun.. mikäs siinä, sielläpähän hyppivät päivän:)

tiiättekö sen tunteen kun avaa jääkaapin oven, ja tuntuu et koko komeus rysähtää päälle? mut rispektit tälle tilaihmeelle, joka veti parinkymmenen ihmisen ruuat!

mikä treenatessa oliskaan tärkeempää..?




Leirin jälkeen kävin siis kiertelemässä Lahticityä. Katottiin siskon kanssa myös kohdan 97 mukaisesti Piiat-leffa, ja täytyy sanoo että suosittelen, vaikka teinkin perinteiset itseni eli nukahdin puoleks tunniks kesken leffan... Tykkäsin silti!

Viimeiseks lomaviikonlopuks suunnattiin vielä Saran, Ullan ja Jennan kanssa viettämään mökkielämää: herättiin auringonnousun aikaan saunomaan ja uimaan jääkylmässä joessa, grillattiin hyvää ruokaa, katottiin leffaa (Red Riding Hood) herkkujen kera, kuvailtiin, pelattiin vuoden -85 trivial pursuitia ja dubbailtiin paria telkkarisarjaa, mikä on muuten tosi hauskaa, kannattaa kokeilla! Mulla ei kuvia tästä viikonlopusta ole, mutta joku kuvallinen saa mun puolesta niitä tähän lisäillä..? (Tässä tulis muutama kuva mökkireissusta =) T. Jenna)



Sara imuroimassa ampparia :D


Lopuks vielä leiriviikon soundtrackiltä mahtavaa brittiläistä musiikkia :)

                    maverick sabre - i need

i need sunshine, i need angels,
i need something good yeah,
i need blue skies, i need good times
i need something good yeah something good

Ei kommentteja: