lauantai 4. elokuuta 2012

21 mökkihöperöä liikenteessä!

Jee, vihdoinkin pääsin toteuttaan tän kesän mökkeily-haaveen! On siinä mökkeilyssä aina kyllä se oma tunnelmansa: saa ottaa rennosti, ei tarvii kytätä koko ajan kelloa, syödään niin kuin mökillä kuuluukin (grillataan!), ihastellaan luontoa ja yksinkertasesti vaan ollaan ja vietetään aikaa (hmmh, heti puhun ajasta, kun just sanoin, ettei kellosta tartte ottaa liikaa stressiä :D)

Lähettiin siis vanhempien kanssa tutun mökille keskiviikkona ja eilen tultiin takas. Vaikka mökkeilyyn kuuluukin tietty joitain vähemmän kivojakin asioita, kuten ulkohuussi (se oli tolla mökillä kyllä tosi hieno, jos huussista nyt niin voi sanoo :D) ja ötökät, niin tykkäsin kyllä tosi paljon, kun pääsin tänäkin kesänä vähän mökkeileen. Pari päivää oli ihan sopiva pituus, vaikka toisaalta oishan siellä voinut pidempäänkin olla. Noihin pariin päivään sisälty mm. soutelemista, pelaamista, paljon uintia, valokuvaamista ja ilman telkkaria olemista.

























Pitihän sitä kokeilla vesivyön kanssa uimista, kun sellanen sieltä löyty! Sanoisinko, et aika mielenkiintosta. Oon aina kuullu, et se ois tosi vaikeeta ja rankkaa - sitä se varmaan oiskin, jos vyö ois sopivan kokonen, mut mä otin sen kanssa aika rennosti, kun kelluttelin vuorotellen selällään ja mahallaan :)

 Oli kiva pelata taas pitkästä aikaa Yazzia.

Saksan kirjakin piti ottaa mukaan mökille, siellä kun on sitä aikaa (eikä edes tietokonetta mukana) lukea. No, loppujen lopuks luin kerran ton reissun aikana saksaa, mutta sainpahan kerralla luettua sitten ainakin enemmän. Eiköhän ne yo-kirjotukset vielä päihitetä - toivottavasti!

Ihastuin erityisesti ton paikan maisemiin ja PILVIIN! Sääkin suosi meitä oikein kunnolla :)


Ei kommentteja: