tiistai 10. syyskuuta 2013

kun kuudesta ostoksesta tulikin kolmekymmentä

Jenna:
6. uusia ihania lukuelämyksiä
30. löydä uusi vaaterakkaus


Tervehdys taas pitkästä aikaa! Koska Lontoo-postaus jäi omalta osaltani kokonaan tekemättä tossa vielä kesälistan ollessa ajankohtainen, päätin että nyt vois olla mun vuoro vähän kertoa omia kokemuksia näin jälkikäteen :) Ja koska Ulla jo kirjoittelikin omalta osaltaan muutama viikko sitten, en nyt ala sepustamaan mitään romaania päivien tapahtumista.

Se on kuitenkin sanottava, että oli aivan mahtava reissu! En oo koskaan aikasemmin matkustanu pelkällä kaveriporukalla ulkomaille, joten kokemus oli jo pelkästään sen takia aika jännittävä. Tietysti matkasta teki ihan huikeen myös upea määränpää ja paras matkaseura! Lisäks on hienoo huomata, että me oikeesti saatiin toteutettua tuo kauan suunniteltu matka - vuosi sitten ilmaan lensi ensimmäisen kerran idea yhteisestä Lontoon vallotuksesta ja sen jälkeen kerättiinkin ahkerasti rahaa mustikoita keräten ja myyden sekä kirpputorilla vanhoja tavaroita kaupaten. Me onnistuttiin oikeesti keskenämme toteuttamaan matka, josta unelmoitiin, vaikka alusta lähtien meijän operaatiolla olikin muutama epäilijä ;)

Ja nyt vielä noihin merkitsemiini listan kohtiin! Löysin Lontoosta paljon kivoja ostoksia, mutta tässä aion esitellä teille kahdet niistä. Ensimmäisenä haluan hehkuttaa kevyttä neulepaitaa, johon olen ihan ihastunut! Kaupassa sitä sovittaessani se ei saanut mitään pakko ostaa -efektiä aikaan, vaikka silmää miellyttikin. Onneksi kuitenkin ostin sen, sillä kotona olen ollut ihan myyty :D

Tykkään tosta edessä olevasta rastista, koska se tuo mielestäni kivan lisän muuten aika yksinkertaiseen paitaan.
Tässä kuvassa paidan väri ei näytä ihan samalta kuin oikeasti, ylemmän kuvan väri on lähempänä oikeaa.
Paidan lisäksi ostin kirjan. Siis kirjan. Minä, joka en yleensä lue juuri mitään! Tai luen kyllä, mutta tosi harvoin. Silloin joskus, kun jostain syystä päädyn kirja nenän eteen, huomaan tykkääväni lukemisesta. Miten se tuntuu silti aina niin vaikealta aloittaa lukeminen? Päivisin tuntuu olevan paljon muuta tekemistä tai sitten ei tuu edes mieleen, että voisi lähteä kirjastoon etsimään jotain luettavaa. No, joka tapauksessa ostin siis Lontoosta kirjan. Aluksi lähdin muiden mukaan Foylesille vaan seuraks - mulla ei ollut mielessä mitään tiettyä kirjaa, jonka halusin ostaa, mutta koska muiden kirjapinot alkoi kasvaa kasvamistaan, alkoi ajatus uudesta kirjasta houkuttaa myös itseäni. Lueskelin kirjojen takakansia ja lopulta päädyinkin tähän:

Kotona luin kirjan sitten muutamassa viikossa ja tykkäsin kyllä kovasti! Ja hei, oon aika ylpee itestäni, sillä toi oli ensimmäinen englannin kielinen kirja, jonka luin kokonaan alusta loppuun :)

Ei kommentteja: