keskiviikko 28. marraskuuta 2012

saako yhdellä puikolla aikaan 27 paitaa?

1. koukutu puikkoihin
27. tuunaa/skräppää/väsäile/askartele



Syksy on niiin tätä aikaa! Joka vuosi on pakko tarttua puikkoihin ja alkaa kutoa ties mitä ihmeellisyyksiä ja mieluiten niin, ettei vaan noudata ohjetta. En tiedä mikä siinä on, mut jostain syystä päädyn aina muokkaamaan ohjetta miljoona kertaa ja parhaimillaan käyttämään kolmea eri ohjetta yhden työn valmistumiseen. Ehkä on vaan niin tylsää noudattaa tiettyä kaavaa tai sitten yksinkertaisesti päädyn aina umpikujaan ensimmäisen suunnitelman kanssa ja joudun tarttumaan suunnitelmaan B... No eipä sillä, että siinä jotain huonoa olis, oman tien kulkemisen ja sen kuuluisan kantapään kauttahan sitä oppii. Sen puolesta puhuvat myös nämä Viivi-lankojen vyötteessä komeilevat mainoslauseet: "Luokaa uutta".

Tarkotus ois näistä väsätä pipo niiden sadan muun mun tekemän pipon joukkoon joita tuskin koskaan käytetään. Te, jotka tiedätte sen tunteen, kun mikään pipo ei näytä päässä hyvältä niin huutakaa hep! Tällä suunnalla se on nimittäin liiankin tuttua, mut en aio luopuu toivosta ja teen noita pipoja vaikka hamaan tappiin asti, et sopiva löytyy. Niin ja tosiaan ostin tuollaset bambupuikot nyt kokeiltavaks. En tiedä kuinka kestävät mut kevyet ainakin!
 

Toinen luovuuden kukkanen, jota oon tässä viime aikoina harrastanut, on tuunaaminen. Selailin pari viikkoa takaperin nettiä sillä silmällä, että josko sieltä löytyis joitain kivoja tuunausvinkkejä ja tajusin, että ihan perus t-paidoillehan voi tehdä vaikka ja mitä! Tartuin sitten yli-isoon kirpparilta eurolla hankittuun brittilippupaitaan, otin sakset käteen ja voilà. Lopputulema ei ehkä täysin hivele makuhermoja, mutta mieluummin tuota päällä pitää kuin telttaa. Kiitokset siis Jennalle ja Eevalle, jotka tuon paidan mulle kirpparilta nappas mukaan, kun vitsillä pyysin tuomaan mullekin jotakin..:D Tulipahan sillekin nyt käyttöä!

lähtötilanne

lopputulos

Semmosta tänään, mites teidän tuunausvinkit ja villasukkaprojektit?

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Wou toi union jack -toppi on hieno!! ;o

Henriikka kirjoitti...

voi kiitti!:--) jännä miten kaikesta vanhasta voi saada vaik mitä uutta aikaan!