sunnuntai 18. marraskuuta 2012

kohta on jo 44. päivä marraskuuta eikä tätä synkkyyttä jaksa kukaan (ainakaan ilman naurua)

44. LOL

Hmm, oishan se pitänyt arvata, etten mä pystyisi pysymään poissa täältä blogin puolelta, vaikka mun pitäisikin mun supermarraskuuni aikana kirjoittaa romaani, rustailla MLL:n lastenhoitokurssille opintopäiväkirja, tenttiä uskonnon kolmoskurssi, valmistautua koeviikkoon ja ehkä jo pikkuhiljaa aloitella jouluvalmistelutkin joulukorttitalkoiden merkeissä… Mutta mitäpä minä näistä elämän pienen pienistä velvoitteista: ainahan niistä voi luistaa ja jättää huomiselle! Blogin päivittäminen on sitä paitsi jostain syystä juuri silloin kaikkein hauskinta, kun pitäisi tehdä ne kaikki 10000 muuta asiaa… Miksiköhän? :D

Ajattelin siis tehdä tällaisen piristyspostauksen, koska ihmiset niin usein valittaa, että marraskuu on maailman tylsin kuukausi ja ihan turha ja että sen voisi melkein poistaa kalenteristakin ja heittää roskalaatikkoon (mikä olisi mun mielestäni yksinkertaisesti väärin, koska mä rakastan marraskuuta!). Nauru on kuitenkin lääke kaikkeen ja koska youtubesta sattuu löytymään jos jonkinmoista parodianpätkää lääkitykseksi syysangstiin, olisi yksinkertaisesti tyhmää olla liikakäyttämättä sinäputken parodiantekijöiden tarjoamia mahdollisia. Varoituksen sanana tosin mainittakoon, että nauramiseenkin voi jäädä koukkuun... Lol.

Siispä:
The Syyssaappaissa Pictures esittää:
youtuben parhaat naurunkylväjät 
(ohjannut ja käsikirjoittanut Ulla)

1. barely political: Adele PARODY ft. Angry Birds

Adelen Rolling In the Deep -biisiin sovitettu parodia Angry Birds'iin kehitetystä peliaddiktiosta on aivan uskomattoman hauska. Ensinnäkin video mukailee osittain taitavalla tavalla kuvauksessaan alkuperäistä musiikkivideota (katso alkuperäinen musavidetästä), ja kuvan ja uudelleensanoitetun biisin linkittyminen toisiinsa tuo videoon oman komiikkaansa. Toisekseen jokainen Angry Birdsiä pelannut tietää, kuinka koukuttava peli on kyseessä ja kolmanneksi näin suomalaisena on outoa huomata, että vihaiset linnut koukuttavat myös Amerikassa.



2. AVbyte: Hipster Disney Princess - THE MUSICAL

Hipsteri-ilmiötä ja Disney-prinsessoja parodioiva musikaali on hulvattoman veikeä. Loppupäätelmä, joka hipstereiden sielunelämästä tehdään, osuu aivan nappiin. Tämä jaksaa aina hymyilyttää! ;D Nämä veljekset muuten tekevät hulvattomia musikaaliparodioita joka viikko, joten jos yhtään olette musikaali-ihmisiä, niin kurkistakaa ihmeessä kaksikon youtube-kanavaa! 



 3. Hillywood Show: Harry Potter Friday Parody

Rebecca Blackin Friday-renkutus (kuuntele alkuperäinen tästä) on kirvoittanut youtube-humoristien joukosta varmaan kymmeniä enemmän ja vähemmän laadukkaita parodioita. Silti Hillywood Show'n sisarusten tekemä Harry Potter -parodia kyseisen biisin kanssa yhteen läntättynä on ehdoton suosikkini tästä genrestä! Alkuperäisen biisin rap-kohdan korvaamien Potterin ja Voldemortin käsmeskieliosuudella on hulvaton ja sanoituksen yksinkertaisuus (joka tietysti irvailee taasen alkuperäisbiisiä, joka ei ole mikään verbaalisen nerokkuuden huipentuma) naurattaa aina. Nagini (jättiläiskäärme) on upea ja lopputekstit ihan parhaat! :D



4. HISHE: How Lord of the Rings Should Have Ended

How It Should Have Ended -konsepti on animoinut monia loistavia vaihtoehtoisloppuratkaisuja eri leffoille ja esimerkiksi Twilightin, Nälkäpelin, Dark Knightin, Inceptionin, Spidermanin ja 2012:n uusitut loppukohtaukset ovat hulvatonta katseltavaa. Taru Sormusten Herrasta tehty parodia on kuitenkin toistaiseksi paras näkemäni näkemys siitä, kuinka LotR'in olisi pitänyt päättyä.



5. Justimusfilms: Maailmanvalloitus

Jotta ei syntyisi kuvaa, että mielestäni ainoastaan amerikkalaiset osaavat tehdä toimivaa komiikkaa, liitettäköön listaan vielä yksi suomalaisenkin poikakolmikon kuvaama otos. Tämä on yksi suosikeistani kyseisen poikakolmikon tuotannosta yllätyksellisen loppuratkaisunsa, hulvattomien tehosteidensa ja koomisten henkilöhahmojensa takia. Lisäksi tämä hauskalla tavalla parodioi tietynlaisia toimintaelokuvia. ;)




6. Hillywood Show: New Moon parody

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä mainittakoon Hilliwood Showlta toinenkin parodia näin Aamunkoi-leffan kakkososan ensi-iltaviikonlopun kunniaksi. Parivaljakkohan on nimittäin tehnyt ihan järjettömän hulvattomia Twilight-parodioita, jotka paitsi näyttävät alkuperäisiltä elokuvilta, hupailevat mitä hauskimmalla tavalla elokuvien kömmähdyksillä. Enkä vain vieläkään voi ymmärtää, miten Hilly ja Hannah voivat näyttää niin paljon sekä Twilightin, Harry Potterin että Vampyyripäiväkirjojen henkilöiltä ja vielä päälle päätteeksi Lady Gagalta. Tässä videossa ihan parhautta on nuo kohtaukset, missä Bella heiluu tuolla tuon moottorisahan kanssa... ;D



Tässä nyt tosiaan vain raapaisu kaikista niistä pilkkeen silmäkulmaan tuovista youtube-videoista, jotka hymyilyttää mua tän pimeän syksyn keskellä. Mitkä youtube-parodiat tai -videot saa hymyn teidän huulille? Jättäkäähän linkki omiin suosikkivideoihinne kommentteihin, niin saadaan kaikki vielä vähän lisää nauruterapiaa tän synkkääkin synkemmän marraskuun keskelle!

Ei kommentteja: