torstai 15. marraskuuta 2012

4 hymyä ja 2 kg hyvää mieltä

2. valoa pimeässä
4. arjen aarteita

Heipsan, täällä kirjoittelee väsynyt, mutta iloinen tyttö. Tätä kirjottaessa istuskelin itse asiassa koulun atk-luokassa hyppytunnilla, joka muuten alkoi 10.45, ja seuraava tunti vasta 14.45 :D Tuntuu välillä tosi turhauttavalta odotella useita tunteja seuraavaa oppituntia, vaikka suurimmaks osaks hypärit onkin menny yleensä tosi nopeesti ja rattoisasti. Odotellessa pystyy hyvin tekeen läksyjä tai käymään kaupungilla hoitamassa asioita, enkä kyllä haluu valittaa, koska tää jakso on ollu ihanan helppo näin neljän kurssin kera! Ei tarvii tehä kotona oikeestaan ollenkaan läksyjä :)

Hyvää mieltä mulle tuo helpon jakson lisäks myös tiistainen ratsastustunti, joka meni tosi kivasti! Lisäks on ihanan piristävää lukee hyviä blogeja ja saada niistä innostusta arjen keskelle. Niiden bloggaajat on niin mukavia ja erityisen kivaa on silloin, kun on saanut vastauksen jättämäänsä kommenttiin C:

Niin ja sitten tietysti sekin vielä, kun tapaa ystävällisiä ihmisiä tai saa hyvää palvelua kaupassa! Pienet asiat - kuten hymyily kaupassa asioidessa tai kiitos, kun on avannut oven ohikulkijalle - piristää kummasti päivää, eivätkä ne vaadi paljoa. Mikseipä siis kaikki panostettaisi pieniin tekoihin, jotka voi vaikuttaa toisen mielialaan huomattavastikin? Onhan se nyt paljon mukavampaa tulla tervehdityksi aamulla bussissa kuin saada pelkkä mutina vastaukseksi, kun on kiittänyt kuskia matkasta.

Lopuks vielä sellanen pikku maininta, että mä oon jo ihan joulufiiliksissä! Hihii, jouluvalmistelut on niin parasta ja kohtahan onkin jo joulukuu C:


Ei kommentteja: