lauantai 25. toukokuuta 2013

ja seitsemästoista hymy on porkkana

17. ole valokuvauksellinen

Kuka muistaa, kuinka kivaa oli yläasteella olla kevään viimeisiä päiviä koulussa? Silloin mietittiin, että mitähän leffaa fysiikan tunnilla katsottaisiin, mitähän tarinoita äidinkielessä kirjoitettaisiin ja olisiko pakko tehdä enää mitään lainkaan kun numerothan on jo annettu ja voisi vaan leikkiä kesäauringossa pantomiimia englannin tunnilla. Oi voi.

Lukiossa on niin erilaista. Millaista itsekidutusta onkaan ollut suunnitella lukujärjestys sellaiseksi, että kevään viimeiselle kouluviikolle jää kaksi pitkän matematiikan ja kemian kokeet?! Tässä vaiheessa vuottahan jaksaa nimenomaan tehdä kaikkea muuta paitsi ajatella. Aamuisinkin, kun väsyttää niin hullun paljon, meinaan hieroa kasvoihini hammastahnaa kosteuttavana voiteena.

Tänään kuitenkin päätin, että vähät kemiasta – minä tarvitsen uuden facebook-kuvan! Onhan se ennenkuulumatonta, että ulkona lämpötilat lähentelevät toistakymmentä astetta ja eräällä on vieläkin profiilikuvana lokakuinen pipopää. Tänään Jenna ja Hennu kameranaisina, oikea kuvakin löytyi lopulta.



Vielä viikko koulua jäljellä. Olisipa jo loma!

ps. tämän postauksen kuvista copyraitit Jennalle! <3

Ei kommentteja: