maanantai 6. toukokuuta 2013

29 vakavaa ajatusta

29. pää pyörällä pääsekokeista

Huh, huomenna se sitten on: ensimmäinen pääsykoe! Kyseessä on siis VAKAVA-koe, jolla itse haen lastentarhanopettajaksi opisekelemaan. Ihmeemmin ei kyllä jännitä, mutte ehkä sekin sitten huomenna viimestään iskee. 

Artikkeleita on kyllä tullu kaluttua läpi monta päivää. Toisaalta oishan sitä voinut enemmänkin lukee, mutta harjoituskokeita tehdessä tuntu ainakin, et yllättävän hyvin asioita on jääny päähän :) Nyt vaan täytyy toivoo, et ei menis ihan lukkoon, kun koepaperin saa nenänsä eteen! No, katotaan miten menee, ja sen jälkeen alkaakin sitten lukeminen toisiin pääsykokeisiin.

Niin ja tässähän on enää vajaa kuukausi ylioppilasjuhliin (sillä oletuksella, et kaikki kokeet meni läpi ;) Vähän on tullut jo mietittyä tarjottavia ja lakkiakin oon kerran käynyt sovittamassa. Tosin vielä en uskaltanut ostaa, kun kaupassa ei ollut ihan kaikkia kokoja saatavilla ja en ollut ihan varma, et millanen sen loppujen lopuks oikein pitäs olla - täytyy siis mennä vielä toiseen kauppaan sovittamaan uudemman kerran :) Mekon metsästykseenkin ollaan ylihuomenna lähdössä Helsinkiin, kun netistä tilaamani yksilö oli liian pieni.. Vitsi, että harmitti, kun olin niin innoissani sitä postista oottanu! Mut nytpähän pääsee ainakin sovittamaan paikan päälle.

Ei kommentteja: