lauantai 15. syyskuuta 2012

30 porkkanatikkua laudalla

(Lukijoiden toivomuksesta nyt sitten kerrottakoon, että otsikon numero viittaa syyssaapaslistan kohtaan 30, sivistä itseäsi.)

VAROITUS! Seuraavat valokuvat saattavat saada jonkun kuvittelemaan, että fysiikan opiskeleminen on kivaa. Koska kuvat antavat voimakkaasti todellisuutta vääristelevän kuvan tietyistä maailman realiteeteista, kehottaisinkin lukijaa harjoittamaan mediakriittisyyttä. Haluaisin muistuttaa, että valokuvien kyseisesestä oppiaineesta antama kuva on tässä tapauksessa täysin valheellinen. En myöskään suosittele kokeilemaan kuvissa näkyviä asioita kotioloissa, loukkaantumisvaaran uhalla (nimittäin henkisen ja aivoja mädättävän sairastumisvaaran). 





No vitsivitsi :D Fysiikka voi toisinaan olla aika runollistakin - ainakin jos sytyttää tuikut palamaan ja opiskelee kynttilän valossa. Ja porkkanatikkujen dippaaminenkin Sweet chili -dippiin vähentää lukustressiä ihan kivasti. (Jees, tiiän - mut on aivopesty lukiossa täysin! :D)

Opiskeluviikonloppua täällä joka tapauksessa viettelen (<-- huomatkaa kaksoismerkitys! :D) ja ollaan kyllä jo aika hyvät kaverit tuon fysiikankirjan kanssa. Onneksi sitä voi aina välillä hullutella ja pukeutua oranssiin paitaan ja sinisiin farkkusortseihin ja dipata oransseja porkkananpalasia oranssiin dippiin sinisten tuikkujen äärellä sinioranssia fysiikankirjaa lukien. Kyllä tää arki osaakin välillä olla taiteellista! ;D

Ei kommentteja: