sunnuntai 11. elokuuta 2013

LONTOO osa 98/89

Ulla kirjoittaa:
89. ENGLANTI
98. kesämuotia

Kuten tuli luvattua, tässä nyt sitten olisi muutamien kuvien muodossa murto-osa kaikista Lontoosta löydetyistä ihanuuksista.. ;) Kyllä naapurit taisi vähän katsella, kun nappasin aamulla kameran kaulaan ja levitin kasan vaatteita etupihan nurmikolle. Kuvia nyt ei ihan kaikista ostoksista tullut, koska mulla oli kiire aloittamaan VIIMEISTÄ päivää kesätöissä!! Wohoo! Nyt on työt sitten ohi! Jes! Hyvästi kärttyisät, alkoholisoituneet asiakkaat! Hyvästi "saat pitää sen kuitin" -asiakkaat! Hyvästi "tää tuote on sit varmaan ilmanen kun toi laite ei lue tota koodia!" -asiakkaat! Ja toisaalta: hyvästi supersuloiset "mä sanoin kaupantädille moi!" -lapset. Sniif. Niitä tulee ikävä! ;)

ylisöpö käsilaukku New Lookista, farkkupaita Forever 21:lta, viiden punnan ballerinat Primarkista, Narnian viimeinen taistelu Foylesilta ja suloiset! kännykkäkuoret rautatieaseman mieheltä ;)

tätä on etsitty! bleseri löytyi loppujen lopuksi Primarkista!

miun maksihame!!! awws!! oon ihan rakastunu! se nyt tosin ei pääse oikeuksiinsa tossa kuvassa, koska aurinko vähän paisto.. Löysin sen Punky Fish -nimisestä kaupasta Camden Townista kymmenellä!! punnalla. :) reppu New Lookista ja kuvan kirja (jonka voisin kyl sanoo olevan mikä vaan koska nimee ei näy :D) on Carlos Ruin Zafonin yli-ihana Shadow of the Wind Foylesilta. 

vyö Punky Fishistä, neule Primarkista, kengät kolmella punnalla Primarkista ja kirja on jatko-osa Marie Lun Legendiin, jonka ostin viime vuonna Lontoosta. Ja ei vitsit oon jo ihan koukuttunut! Tänäänkin vaan luin sitä ruokiksella.. ;)

Ja oioioi! Miun ihanan ihanat kellokorut! Nää löyty Notting Hillistä yhestä supersympaattisesta kaupasta... <3

Lisäksi rahtasin Suomeen kasan CD-levyjä: Ed Sheerania, Swiftfootia, Birdyä ja Imagine Dragonsia ja DVD:itä: Perks of Being a Wallflowerin, Silver Linings Playbookin, Crazy Stupid Loven, Once Upon a Timen ensimmäisen tuotantokauden... Hihii! ;)


2 kommenttia:

Milla / millamainen kirjoitti...

Kellokorut on kyllä hauskoja! Mä metsästin viime vuonna siskolleni sellaista kissojen ja koirien kanssa. Onneksi löyty loppujen lopuksi mieleinen. :))

Ulla kirjoitti...

Niin on! Notting Hillistä ja Camden Townista löytyy ainakin kyseisiä söpöstyksiä, jos tulevaisuudessa tulee vielä tarvetta löytää semmoinen ja satut sinne päin maailmaa harhailemaan.. ;)