tiistai 19. marraskuuta 2013

kahteentoista tuntiin en ole voinut ajatella muuta kuin sinua!

Ulla: 
12. Maata näkyvissä!

Mie kärsin maatis-darrasta! Sellatteesta hullusta voimattomuuden tunteesta, joka valtaa ihmisen sen jälkeen, kun se on viettänyt yhden ehkä parhaimmista viikonlopuista ikinä! Ääh, en vaan tajuu, miten ihmiset elää vuoden Maata näkyvissä -festareitten jälkeen seuraaviin festareihin asti!

Tänä vuonna oli miun ensimmäinen kerta kyseisessä huipputapahtumassa (shame on me, etten oo ollut messissä aikaisemmin!) ja oli kyl ihan silkkaa täydellisyyttä! Mä näin ihan hirveesti kaikkii tuttuja ja kavereita ja pompittiin vaan permannolla fanittamassa ihan parasta Taivaan Iskää siellä esiintyneitten bändien kanssa. Hawk Nelson, LZ7 ja Kaemo oli ihan parhaita ja nyt en vaan voi lakata kuuntelemasta niitten biisejä!! 

Oli meillä kyllä kaikenmoisia kommelluksiakin mein viikonlopun aikana, eikä kaikki mennyt ihan putkeen. Reissun suurin jännitysmomentti taisi olla se, kun meijän oli tarkotus yöpyy yhen turkulaisen kaverin kämpässä ja ehittiin saada siltä avainkin ja kaikkee. Sit kuiteskii puol yheltä perjantaiyönä tajuttiin, et oltiin vahingossa saatu väärä avain! Eihän siinä sitten oikein muuta voinut kun nöyränä alkaa soittelemaan Turun hotelleihin, että olisikos tilaa kolmelle kodittomalle nuorelle neitokaiselle. Seuraavaksi yöksi päästiin koulumajoitukseen jäätävään jumppasaliin, ja sitä reissua varten piti sitten käydä ostamassa lauantaina makuupusseja ja huopia - eikä siinä ensimmäisessä Prismassa johon mentiin, tietenkään ollut retkeilytarvikkeita. Lol. 

Kaikkien mutkien ja kiemuroiden jälkeen ei voi muuta kun nauraa! Nauraa sai myös siinä vaiheessa, kun levyjenmyyntipisteellä oli lappu, jossa ilmoitettiin, että festareiden pääesiintyjän levyt oli vahingossa postitettu Müncheniin. Ilmeisesti Turku = München. 

Katsokaapas tästä vielä pientä videonpätkää festareilta! <3



Kantsii muuten pitää silmät ja korvat auki - LZ7 kuvaili uutta musavideota festareilla, niin ehkäpä sieltä voi bongata meikäläisenkin - tosin aika pienenä, mut silti menosta mukana. Hihii! 

2 kommenttia:

janspa kirjoitti...

Mul on teijän blogille haaste! :-) http://jaanassss.blogspot.fi/2013/11/haaste.html

Jenna kirjoitti...

kiitos! täytyykin tässä joku päivä toteuttaa, kun kiireet vähän helpottaa :)

-Jenna